Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Taikuus, mentalismi, sirkus

Taikurit, mentalistit ja taikashowt, akropatia/ sirkus Etelä-Suomi.

Johannes Malkamäki

Johannes on sulava psykologisen taikuuden herrasmies.

Mentalismi on modernia ja kiehtovaa
taikuutta, jossa temppuillaan ajatuksilla ja tempuissa luodaan vaikutelma ajatustenluvusta ja mahdottomista sattumista. Johannes on erikoistunut stand up mentalismiin, jossa temppuihin punotaan mukaan aimo annos huumoria. Johanneksen esityksessä temput tapahtuvat pilke silmäkulmassa hauskan charmin saattelemana.

Stand up mentalisti, taikuri, lähitaikuutta pöydissä, tuotelanseeraukset, yritys- ja show & diner -tilaisuudet.

Jose Ahonen

Mielen taikuri, mentalisti Jose Ahonen hämmästyttää ja vie katsojansa hurjalle matkalle mielen sopukoihin.

Kokenut esiintyjä osaa ottaa yleisönsä ja jättää jälkeensä halun tulla huijatuksi uudelleen. Tämä maailmalla ehkä tunnetuin mentalistimme kouluttaa mm. virkavaltaa ja monia eri alojen ammattilaisia ihmismielen saloihin ja tietoiseen havainnointiin. Show- ohjelmistot ovat huumoripitoisia ja repertuaariin kuuluu myös erilaiset koulutukset, juonnot, tuotelanseeraukset jne.

Mentalisti, mielen taikuri, tuotelanseeraukset, koulutukset (mm. havainnoimisesta), juonnot.

Herra Koskinen

Herra Koskinen on yritystapahtumiin erikoistunut interaktiivinen esiintyjä.

Kansainvälisesti kokenut maailmanennätys jonglööri ja Ravintolataikuuden suomenmestari, joka on esiintynyt jo 18 eri valtiossa. Herra Koskinen yhdistää esityksissään taikuutta, jongleerausta, show-elementtejä ja stand up-komiikkaa.

Hänen esityksen lopetuksena on aidoilla moottorisahoilla jongleeraaminen. Kuvittele James Bondin karisma ja Duracell pupun energia... sitä kaikkea on Herra Koskinen.

- Moottorisahoilla jongleerauksesta pitää aina keskustella erikseen. Näin varmistetaan että tila sopii kyseiseen temppuun ja se voidaan suorittaa turvallisesti.

Otsikko